Eilen, kun saatiin pojat nukkuun niin nautittiin yhteisistä hetkistä pitkästä aikaa. Niihin kuuluu romantisia hetkiä kynttilän valossa ja lasilliset viiniä. Katseltiin siinä sitten jääkiekkoa ja miten hienon maalin Granlund tekikään harmikseni nukuin viimeisen erän mieheni kainalossa sohvalla ja se ressukka joutui kantamaan mut nukkuun sänkyyn ottelun jälkeen. Mahtavaa, että Suomi voitti Venäjän 2 kertaa samoissa kisoissa peräkkäin, niinkuin Mertaranta sanoi ottelun alussa, ettei sitä ole vielä kertaakaan tapahtunut. Huomenna tarvii jaksaa katsoa Suomi - Ruotsi matsi. Harmi, kun mieheni menee aikaisin töihin maanantai aamuna, mutta hän on ainut joka tekee meillä tuottavaa työtä vielä muutaman kuukauden ja sitten minäkin astun työ elämään. On se outoa taas näin muutaman vuoden tauon jälkeen, toivottavasti kuitenkin menen uuteen työpaikkaan, enkä siihen vanhaan.

Tänään olen saanut kaavoitettua kesämekot ja leikattua palaset. Maanantaina varmaan alan ompelemaan niitä. Huomenna en ehdi, koska me mennään perheen kanssa ostoksille Leineperin Ruukin markkinoille. Viimeksi olimme siellä joulukuussa ja emme pystyneet ostamaan sieltä mitään kaikki into meni, kun oli 30 astetta pakkasta. Onneksi huomenna on lämpimämpää ja pystymme paremmin katselemaan tuotteita. Eikä tule äkkilähtöä pakkasen takia kotio. Tiedän kyllä, että pojat väsyy matkalla, mutta kiva niidenkin nähdä muutakin, kun kotia aina.

Katselin, että paprikan taimissamme on jo nuput. Meidän tomaateista huomaa, että on hyvä satotulossa, kurkut vasta kukkii. Nautin tuoksuista käydessäni kasvihuoneessamme, nyt siellä ei tuoksunut herra kissalan pissa olemme saaneet herran ymmärtämään, että sinne ei tehdä hätää. Toinen hyvä opetus on ollut, kun hankimme naksuttimen ei tarvi enää, kun vilauttaa sitä niin herra ja rouva kissalan tappelu päättyy siihen.

Kohta alkaa yle ykköseltä Järki ja tunteet minisarjan toinen osa rakastan Jane Austinen tuotantoa katson sitä aina, kun pystyn. Mieheni osti mulle yhtenä jouluna sen dvd-boksinkin, mutta mielummin katselen televisiosta, kun tulee.