Huomenta kaikille, kylläpä pimeät aamut näyttävät edelleen jatkuvan ja on muutenkin kosteaa, mutta ainut hyvä asia on se, että edelleen lumet sulavat vauhdikkaasti.

Katselin taas keittiöpuutarhaani ja huomasin, että basilika itää hyvin, ruohosipulista tulee vain yksiverso ja persilija on homehtunut. No ei sillä niin väliä olekaan, meidän perheessä ei perilijasta paljoa pidetä.

Eilen oli veto täysin poissa johtuen synkästä aamusta väsytti jo sillon, kun lapset nousivat päivä unilta olisin itse mennyt mielelläni nukkuun, mutta ei pystynyt. Vai olisiko johtunut siittä, että toissa iltana luin kirjaa puolenyöhön saakka. En ole pariin päivään jaksanut tehdä käsitöitäkään toivottavasti heräilen loppuviikosta, että sais jotain kivaa aikaseksi tehtyä. Ainakin se piristäisi jos saisin aloitettua jotain edes suunnittelemaan siskon kesämekkoa jos vaikka sais siittä inspiksen tehdä itselleenkin uusi kesämekko. Taidankin pakata lapset tänään autoon ja syöksyä kohti kangaskauppaa, sieltä ei tule ikinä lähdettyä tyhjin käsin, mies sais taas hepulin kun tulis kotio. Viikko sitten se esitteli mulle meidän villalankavarastoja ja sano, että koskahan nääkin kerät muuttaa muotoonsa, mutta kun keväällä ei oikein viitsi kutoa villapaitoja tai sukkia. Ja sekin, kun kauppaan menee niin villalangat suorastaan karjuu, että vie meidät kotiin, on niin herkullisia ja ihania väreja jos sais vaikka topin neulottua kesäksi. Vaikka vaatekaapit pursuaakin itse tehtyjä vaatteita niin kumma kyllä ikinä ei ole mitään päälle pantavaa vaan aina tarvii saada jotain uutta tehdä.