Onneksi pihamaalla ei ole vielä istutettuna mitään. Aamulla kuudelta, kun menin hakemaan lehteä posti laatikosta, kuulin takaani rasahduksen ja sitten joku juoksi ohitseni tuhatta ja sataa, onneksi en alkanut huutaan. Suuri jänis pelästyi ilmeisesti minua yhtäpaljon kun mä sitä. Lokit ovat pitäneet kovaa meteliä kohta saadaan seurata niidenkin poikasia kuten joka vuosi aina pesivät meidän aitan katolle. Asutaan vajaan kilometrin päässä järven rannasta.

Eilen sain pestyä ikkunoita, mutta muutama jää vielä tälle päivälle. Mies saa hakata matot kun tulee kotio ja imuroin ja pesen lattiat sillä välin, vaikka imuroinnin joutuu vielä suorittaan torstaina ennenkuin vieraat saapuvat illalla. Ihanaa kun tulee pitkästä aikaa vieraita ja saa viettää aikaa kavereidensa kanssa ja niiden lasten. On meidänkin lapsille sitten seuraa vaikka kyllä meidän kipsijalkaa hermostuttaa kahta kauheammin, mutta sille emme voi yhtään mitään. Tapahtunutta ei saa tapahtumattomaksi.

Tarvii mennä täältä kylältä kaupunkiin ostoksille ja hakea lammasta ja muita pääsiäisherkkuja joita sitten valmistamme niille vieraillemme. Samalla pääsee sinne kangaskauppaan tarvii vaan mies ottaa mukaan, että jaksaa kantaa ne kantamukset autolle ja kotio. Jos vaikka miehen vanhemmat tulisivat siksi aikaa vahtimaan poikia. Mies vaan tarvii työntää vaikka kahvilaan siksi aikaa kun surffailen kangaskaupassa. Koskahan saan sen opettamaan tämän kuvien siirron tänne tietokoneelle varmaan vuonna kivi ja keppi,

Eilen illalla olin niin uuvuksissa, etten millän jaksanut lukea kirjaa vaan nukahdin välittömästl ja nukuin heräämmättä viiteen aamulla. Nyt on aika mennä herättään lapset syömään aamiaista ja aloittaa muutkin päivän askareet.