Pääsin sittenkin jaloilleni vatsataudin jälkeen vaikka se tuntui, ettei pedistä enää nousta. Nautin raikkaasta ulkoilmasta täysin siemauksin, vaikka en uskaltanut vielä lähteä lenkille. Tein riemulla ruokalistaa mitä kaupasta voi ostaa jee pitkästä aikaa ihmisten ilmoille.

Mietin tarkkaa mitä ruokaa laittaisin viikonloppuna perheelle huomiseksi päätin tehdä muunnelman perinteisestä jauhelihaperunasoselaatikosta. Teen kyllä perunasoseen, mutta paistan kirjolohisuikaleita ja sipulia, jotka sekotan muusiin, siihen päälle tomaatinviipaleita ja juustoraastetta ja uuniin ja sitten herkutteleen. Lapsille en tietystikkään niin mausteista tee kuten meille aikuisille. Sunnuntaina mieheni herkuttelee pitkästä aikaa venäläisellä pippuripihvillä, lapset saa lihapullat ja muusia ja minä joka ei syö lihaa saa uunissa tehtyä kuhafilettä purjopaprikakastikkeessa. Lisukkeena joku mainio salaatti en tiedä vielä mikä ja jälkkäriksi jäätelö kaikilla herkuilla. Olis aina ihana viikonloppu.

En ole edennyt yhtään Torey Haydenin häkkipoika kirjassa, mieheni osti itselleen Seppo Jokisen uuden kirjan uuden kirjan ajomies, ehkä mun tarvii lukea se ennenkun jatkan tota Häkkipoikaa. Nyt tuntuu kyllä, että tavaan sitä kirjaa, koska se menee todella hitaasti eteenpäin en edes sairaana lukenut.