Ihanaa huomenna pääsee kangaskauppaan, voi sitä onnenpäivää. Saa ruveta laittaan kasvihuonetta kesäkuntoon jo pikkuhiljaa ja nauttia lintujen laulusta. Saa nyt nähdä, kun on luvattu 15 astetta sunnuntaiksi toteutuuko se, olishan se mukavaa saisi tehdä paitasillaan töitä pihamaalla. Lapsetkin saisivat olla pihalla vaikka toinen vain lepolassissa jalkakipsissä.

Onhan siinä keittiön ikkunalaudalla ruvennut siltikin kasvaan pikkasen jo persilijaakin, vaikka aikas homeiselta näyttikin ja ruohosipulia enemmän kuin se yksi varsi. Kannattaisi varmaan hankkia vahvemmat silmälasit, että näkisi paremmin tai sitten ei kattelis niitä aina keittiössä käydessään.

Eilen oli aikas raskaspäivä kiukuttelua ja kitinää, kun ei pysty leikkiin eikä kisaileen veljensä kanssa, kun pitää pyrkiä makaamaan kipsijalassa. Meinas mennä hermot monen monta kertaa, onneksi sain molemmat nukkumaan päiväunta vaikka se meillä on enää harvinaista herkkua, että olisi omaa aikaa keskellä päivää. Alkaa noi tenavat olla jo sen verran isoja. Tarvitsisi kohta alkaa harkita töihin paluuta jollei sitten kolmatta ala pikkuhiljaan kuulumaan, mutta ne on sitten sen ajan murheita.

Illalla onneksi oli rauhallista ja sain viettää aikaa mieheni kanssa vaikka se aika muista radionkuuntelua onkin näin jääkiekon finaalejen aikaan. Sain luettua taas vähän aikaa Nora Robertsin Puhelintyttömurhia ennenkuin aloin nukkumaan.