Hei,

Hienosti sählätty itsensä ulos täältä blogista tulivarmaan ihan fiksu kirjoitus täi tyhjä sivu. Aina onnistun sähläämään tietokoneella, siinä on liikaa liikkuvia osia ilmeisesti tälle blondille.

Olen siis 30 kympinen blondi täältä Etelä - Suomesta, jossa asustelen miehen ja kahden pienen lapsen kanssa. Kotona riittää kiirettä ja töitä yllinkyllin, vaikka harrastuksillekin jää aikaa. Ja niitähän riittää olen intohimoinen valokuvaaja aina kun otan kameran otoksia tulee kuin liukuhihnalta niitä on kiva näytellä sekä kavereille ja sukulaisille. Luen myös mielelläni, mutta sekin on vähän semmoista, että ainakun aikaa riittää ja joskus sitten on pitkiäkin aikoja, etten lue yhtään mitään.

Käsitöitä valmistuu myös todella paljon täytyy saada mieheni neuvoon miten niitä kuvia saa tänne blogiini, mutta siltä ressukaltakin kysytään hermoja miten se jaksaa opettaa mulle yhtään mitään. Ei meinaan aina mee muistiin mitään kun tahtoo unohdella asioita todella nopeesti sitä se teettää kun on aina sata rautaa yhtäaikaa tulessa. Tänne tulee myös mietteitä lukemista kirjoista, valokuvia matkoilta ja vähän muualatakin sekä näitä mietteitäni jota ei aina tarvitsisi ääneen sanoakaan. Mutta tästä se alkaa tarvii alkaa tekeen välipalaa lapsille sekä päivällistä vielä kun lapset nukkuu.