Aamulla oli taas ihana herätä linnunlauluun, mutta ulkona oli melko kylmä vain +5 astetta. Harmi kun on edelleen ostamatta se lintukirja niin ei voi tarkistaa siitä, mitä lintuja sitä pihassa käy. No lokit kyllä tunnen, talitiaiset, varpuset, varikset, harakat, västäräkit ja mustarastaat. Västäräkkejä ei ole vielä näkynyt ainakaan en ole pihapiirissä havainnut.

Eilen tuli mentyä aikaisin nukkuun, oli niin väsynyt siivouksesta, tänään tarvii jatkaa siittä mihin eilen jäi. En jaksanut edes lukea Torey Haydenin Häkkipoika kirjaa se on kyllä pitkäveteinen verrattuna Aavetyttöön. Aavetytön olin lukenut jo tässä ajassa, kun Häkkipojassa olen vasta kolmannessa luvussa. Viimeviikolla etenin yhtenäpäivänä jopa 1 ½ sivua sitä eteenpäin. Miksi en tehnyt sitä mitä viimmeksi mietin, että olisin aloittanut lukemaan vielä toisen Nora Robertsin kirjan ennenkuin jatkan tota, kun se tökkii nytkin pahemman kerran. No ehdin vielä moneen kertaan.

Voikun meidän kipsi potilas vapautuisi nopeasti siittä kipsistään, kun tuntuu, että se kiukuttelu tulee päivä päivältä vaan pahemmaksi. Itsekin rupean menettämään hermojani siihen jatkuvaan kitinään ja toinen kitisee, kun ei voi leikkiä toisen kanssa kunnolla pihalla. Kyllä maalla on mukavaa, kun kaverit on kaukana. Voi kiukutella äidille koko ajan.