Ihanaa, kun on saanut nauttia aurinkoisesta pääsiäisestä. Kuunnella lintujen laulua ilman hirveitä kiireitä ja eteenkin nauttia lämpimästä säästä. Lapsetkin ovat olleet entistä iloisempia.

Kävimme vieraiden kanssa paljon lenkeillä ja nautimme ateria pihalla, auringon helliessä. Toivottavasti näitä ihania kelejä jatkuisi vielä pitkään, mutta toisaaltahan on vielä niin alku kevät ettei se ole mitenkään mahdollista. Kauniit sinivuokot kukkivat jo sinisinä mattoina lähellä kotitaloamme.

Oli mukavaa kun oli yövieraita pitkästä aikaa, mutta on se taas mukavaa, kun voi viettää rauhassa aikaa oman perheensä kanssa. Mies on palannut töihin ja olen yksin lasten kanssa taas päivät kotona.

Ensi viikonloppuna jos saisi kaavoitettua siskoni kesämekon ja omani, kun on vihdoin saanut kankaat ostettua. Arkena siihen ei ole aikaa, illalla aloitetaan siivous, kun mieheni palaa töistä ja sitten tietysti pitää myös rentoutua. Vaikka tietää, että ei sitä siivousta saa yhden illan aikana tehtyä se menee taas viikonlopulle kun sen olemme saaneet tehtyä.

Vappuna olisi tarkoitus tehdä sunnuntai retki Tampereelle ja Särkänniemeen, koska siellä on perhevappu, jos sää sallii.