Tänään ei millään olisi jaksanut nousta ylös onneksi mieheni pitää vapaa päivän, nukuttaa vieläkin aivan hirveesti. Tiedän kyllä syyn en ole nukkut hyvin, koska meidän peintot ovat alkaneet olla jo liian lämpimät tarvii vaihtaa ne kevyisiin lakanoihin kuten aina kesäaikana. Olen hikoillut niin, että patjakin on aivan märkä eikä ehdi kuivuun illaksi, kun menee takaisin nukkuun. Nyt on vielä koivujen kukinta aika joten meidän perheessä ei oikein voida edes vuodevaatteita tuulettaa ulkona. Olemme kaikki muut allergisia paitsi mieheni.

Oli taas kylmä aamu vain +0 astetta kun kävin ulkona lenkillä en jaksanut oikeastaan tänään juosta kävelin ja kuuntelin lintujen laulua ja tein tavallista lyhyemmän lenkin en viitsinyt mainita miehelleni asiasta. On niin väsynyt, ettei mehut tahdo riittää mihinkään. Toivottavasti saisin tänään aloitettua kesämekkojen kaavoituksen ja jos toisella silmällä katselisi Englannin tulevan kuningasparin häitä. Alkavat yhdeltätoista ja kestävät muistaakseni noin klo kolmeen saakka. Mieheni saa vahtia lapsia, että mulle jää enemmän aikaa itselleni. Huomenna olisi kiva lähteä siskon kanssa jonkkin katselemaan elämää, en muista milloin viimmeksi olisimme viettäneet aikaa kaksistaan. No kyllähän sen ymmärtää molemmat on perheellisiä ja lapset pieniä ei se aika tunnu riittää mihinkään. Joskus on niin ärsyttävää kun kaiken ajan joutuu uhrautuun toisille eikä mitään itselleen. Milloin täällä on miehen kaverit saunaillassa istun lapsien kanssa talon toisella puolella ettemme vaan mitenkään häiritsisi herran rauhaa kavereittensa kanssa. Annas olla jos mun kavereita tulee taloon sitä tuiskitaan paiskitaan ja käsketään olla hiljempaa, mehän ollaan niin kova äänisiä kun nauretaan. Olempahan taas kerran pahalla päällä on pakko saada purkaa pahaa mieltäni johonkin, ei sitä aina jaksa näyttää iloista naamaa ja ajatella voi kun meillä on aina kaikki niin hyvin, katsokaa kun hymyilen kuin naantalin aurinko voi tätä perheellisen onnea.

Toivotta vasti olen paremmalla tuulella nyt viikonloppuna pitäisi lapset viedä Tampereelle Särkänniemeen jos ilmat vaan sallii.