Piti niin mennä eilen sinne kangaskauppaan, mutta sitten ei mennyt kaikki kuten piti. Sain lapset puettua ulos ja kun aloin pukea itselleni takkia päälle alkoi ulkoa kuuluun armoton itku ja huuto. Ei muuta, kun ryntäsin pihalle ja toinen lapsi makasi maassa ja huusi tuskasta, ei siinä auttanut muuta kun lähteä välittömästi pakata molemmat autoon ja suoraan lääkäriin. Lääkärissä saatiin kuulla, että jalka on poikki siihen jäi sitten kangaskauppa ja muutkin päivän askareet. No soitin miehelleni töihin ja sovittiin,että pääsen lauantaina sitten sinne kangaskauppaan ja saan muutenkin vapaapäivän.

Kotiin päästyämme alkoi sitten normaalit askareet paitsi jouduin kanniskelemaan toista paikasta toiseen, no eiköhän tässä päästä kohta suht normaaliin päivä rytmiin toivottavasti. Vaikka toista pitää huomioida tietysti nyt sitten enemmän.

Katselin taas keittiöistutuksia basilikaa tulee todella hyvin, mutta muista ei voi samaa sanoa. Tarvitsis viikonlopun aikana raivata kasvihuonekin kuntoon talven jäljiltä.

Illalla, kun saimme lapset nukkuun aloitin lukemaan Nora Robertsin puhelintyttömurhia en tosin jaksanut kauaa vain yhden luvun ja sitten olinkin täysin unessa. Toivottavasti tästä päivästä tulee parempi ja viikonloppu sujuisi niinkuin pitääkin.