Mahtava lintujen laulukonsertti taas tänä aamuna kun hain lehden. Nyt ei näkynyt eilen mua säikyttänyttä jänistä missähän lienee, eikä muitakaan eläimiä.

On vähän väsynyt olo en tiedä mistä johtuu, kun tuli nukutuksi kuitenkaan hyvin. Mistään vitamiinin puutteesta se ei ainakaan voi johtua syön niin monipuolisesti, kun pystyn. En tiedä onko pääsiäisstressi päällä ehtiikö sitä kaikki saada valmiiksi, kun on vaan tämä ja huomisaamu aikaa ennenkuin ensimmäiset vieraat tulee. Onneksi mies jäi tänään lomalle ja on minulle suureksi avuksi.

Tarvisi laatia kauppalistat tänään valmiiksi ja käydä tänään ja huomenna kaupassa. Onneksi lauantaina on kaupat auki, että jos jotain unohtuu ja loppuu niin pääsee täydentämään kaappejansa. Tekisi mieli leipoa herkullinen sipulipiirakkakin, kun kaikki pitävät siitä. Ei muuta kun paperille kaikki mieliteot ja kauppaan. Lapsille suklaamunia ja miksei meille vanhemmille myös, onhan muutkin karkit tietysti tervetulleita ja saahan pääsiäisenä herkutella.

Eilen en saanut luettua Torey Haydenin Häkkipoikaa kun puoltoista sivua. Jotenkin tuntuu siltä ettei se kirja lähde vauhtiin olleenkaan, niinkuin Aavetytössä ei ollut ollenkaan sitä ongelmaa. Vai johtuuko se siitä kun luin vaan yhden kevyemmän dekkarin siinä välissä. Tarvisi varmaan siirtää toi häkkipoika sivuun vähäksi aikaa ja ottaa joku kevyt dekkari ja aloittaa sen jälkeen uudestaan, katsoa että alkaako se kirja sitten soljumaan eteenpäin.