Vaikka lämpöä vain +0 astetta. Uutisissa väitetiin, että yöllä ei ole enää pakkasta missään päin Suomea miten se on mahdollista, jos puol 7 on lämpötila +0, kun lähdin lenkille. Säätila ei taaskaan pidä yhtään paikkaansa. Katotaan mitä Äitienpäivänä on lämpötila, kun on väitetty sään olevan + 20 - 22 astetta en usko, että parissa päivässä ilma voi lämmetä niin paljoa, kun ei eilenkään mikään kovin lämmin päivä ollut. Hyvä jos äitien päivänä on + 10 - 12 astetta jos realistisia ollaan. Äitienpäivä on sentään jo ylihuomenna.

Voi, kun niistä työpaikan hakuilmoituksista alkaisi kuulua jo palautetetta niin jaksaisi olla innoissaan, jos vaikka pääsisi työpaikkahaastatteluun, jännittää. Siittä, kun viimeksi olen ollut työpaikkahaastattelussa on sitten kulunut jo reippaat 10 vuotta. Jännittää, kun ei tiedä miten siihen osaa suhtautua jos sinne pääsee. Se työpaikan vaihdos tulisi kyllä kivaan rakoon, pääsisi äitiysloman jälkeen aloittaan aivan puhtaalta pöydältä, kun monista mukavista työkavereistani on vaihtanut työpaikkaa.

Istutin eilen keittiöpuutarhassani kasvattamiani taimia kasvihuoneeseen, niin ihmettelin, että mihin sunnuntaina istuttamani taimeni ovat kadonnet. Syytin meidän perheen 2 kissaa, että ovat syöneet ne vihreän nälkään voi kumpa olisivatkin syöneet. Herra kisuli esitteli mulle, että hän hoitaa niitä kasveja lannoittamalla, jotka olemme jo istuttaneet, ettemme vaan pääsisi unohtamaan niin tärkeää asiaa, kun kasvien lannoitus. En pystynyt huutamaan ja komentamaan pois tekemästä ilkivaltaa vaan aloin nauraan ja hain mieheni katsomaan. Herra kisuli esitteli hänellekin lannoitus taitojaan. Mieheni sanoi, että olikin haistellut kasvihuoneessamme jo jonkin aikaa kissanpissan hajua ja oli aikeissa kertoa mulle havainnoistaan, mutta sitten ajatteli vaan kuvittelevansa sen hajun.